Nie jesteś zalogowany na forum.
Dzień dobry
Tak jak ustaliliśmy na zebraniu, wspólnota wyraziła zgodę na umieszczenie mlecznej naklejki na szybie korytarza na trzecim piętrze. Celem zapewnienia prywatności na balkonach mieszkań M9 i M12
Tu pojawia się pytanie( właściwie do osób posiadających tam balkon- M9 I M12- ale nie tylko). ja wyobrażają sobie Państwo wymiary tej naklejki? Ponieważ myślę że nie ma sensu naklejać jej na całośc szyby.
Bardzo chętnie spotkam się z właścicielami tych mieszkań w celu omówienia tematu. Tak abym mógł przekazać dalsze instrukcję
o sposobie zaklejenia do Fontis.
Ze swojej strony dodam, iż wiem z doświadczenia że koszt takiej naklejki 63cm x 140cm dla firm bez montażu to ok.100zł w
www.inprint.pl/
Dziś dowiem się z jaką firmą zamierza lub kooperuje Fontis i poinformuję o kosztach na forum.
Jeżeli ktoś posiada informację odnośnie firm zajmujacych się tego typu działalnością,oraz cen panujacych tam za usługę- proszę
o odpowiedź.
Dziekuje i pozdrawiam
Dzień dobry jak najbardziej możemy się spotkać żeby ustalić wymiary,myślę że optymalnie będzie jeśli folia wypełni 3/4 szyby. Pozdrawiam
Dobry wieczór
Po dzisiejszym spotkaniu 09.06.2015 z udziałem M9, M12, M10 i M7 ustaliliśmy że:
- wymiary naklejki na szybę w korytarzu na III p. będą wynosić 160 x 120 cm na każdą z dwóch szyb.
- do soboty tj 13.06.2015 osoby zainteresowane, zdobędą oferty cenowe firm / sklepów, świadczących usługi/ sprzedaż produktów do "zamleczania" szyb
- zostanie wystosowany w formie mail-owej wniosek o wycenę przez Fontis, takiego rodzaju usługi- 09.06.2015
- po zebraniu ofert i odpowiedzi z Fontis- podjęta zostanie decyzja przez zarząd, odnośnie zaklejenia szyb-
Proszę o ewentualne wsparcie wszystkich osób wspólnoty, w wyborze materiału, firmy oraz sposobu zaklejenia w.w. szyb.
Pozdrawiam
Dobry wieczór jedna firma z ul.Grota Rowedzkiego bierze 100netto za m2 z montażem, jutro firma z lokalu na dole da mi namiary na firmę z Jeleniej Góry która im zakładała folię. Przepraszam za tak póżne info.pozdrawiam
Pani Kasiu
Posiadamy bardzo atrakcyjną wycenę, z montażem za około 270 zł brutto za całość.
oferta ważna jest 30 dni, a realizacja usługi 10 dni.
Jest jeszcze jedna opcja na której potwierdzenie czekamy.
Ostatnio edytowany przez Grzegorz Skowroński (2015-06-17 07:33:06)